Anette Thaulow, Superfan - Skill deg ut. Med selvtillit.
Anette Thaulow, Superfan - Skill deg ut. Med selvtillit.

Å bygge en magnetisk merkevare handler om å våge. Våge å spisse brand og budskap. Våge å bruke stemmen din. Våge å være unik.

Dette er kreativ og menneskelig frigjøring, kamuflert som brandstrategi og markedsføring.

Superfan er et 10 ukers live gruppeprogram. Neste runde blir høsten 2024. Sett deg på venteliste nederst på siden, for å få beskjed om når dørene åpner.

Ønsker du min hjelp til å vurdere om Superfan er rett for deg? Da kan du fylle inn dette skjemaet.

Jeg er klar!🔥

Målet er at markedsføring blir enkelt. Salg blir enkelt. At drømmekundene tiltrekkes av deg. Kreativiteten, tekster og innhold strømmer ut av deg. Og imposter syndromet tar seg en bolle.

 

Når du VET hvem du er, hva som er dine verdier og meninger, og kjenner trygghet på at du kan slippe det ut i verden. Når frykten for å støte folk fra deg gir slipp. Du VÅGER. Og du føler deg verdig❤️

Da vil du skille deg ut, på DIN måte. Og det er alfa og omega.

Dette er et kurs både for deg som har holdt på en stund, OG for deg som er fersk. For sannheten er at mange hopper over akkurat denne biten.

Ikke begynn med å lage det kurset, eller det andre du skal selge. Eeeller tweake enda litt mer på funnelen din… eller teste en ny strategi for engasjement på SoMe. Eller bedre hashtags!

Bygg deg et glovarmt publikum med superfans, som sitter klare med bankkortet den dagen du skal lansere!🔥 En personlig merkevare som tiltrekker deg akkurat de kundene du VIL tiltrekke deg!

Kunsten å påvirke, å kunne engasjere et publikum, er den viktigste ferdigheten du kan lære deg, når du skal bygge business!

Er du klar for å tiltrekke deg DINE superfans?

"...en av de beste investeringene jeg har gjort for meg selv. Det har vært en vannvittig vekst - både personlig og i min business."

- Cathrine Klæboe (les hele Cathrines tilbakemelding nederst på siden)

Dette får du:

Personlig merkevarebygging og markedsføring

Et komplett kurs i hvordan du bygger et magnetisk personlig brand på sosiale medier. Du får tilgang til kursinnholdet så lenge det eksisterer, og kan se det igjen og igjen så ofte du ønsker.

Mindsett, kreativ frigjøring og jobbing med nervesystemet

Jeg har enda ikke truffet en gründer som IKKE trenger å jobbe med dette, derfor er det en viktig del av kurset. Du får metoder og oppgaver for å slippe kreativiteten løs, bli kvitt perfeksjonismen og virkelig våge å spisse brand og budskap.

Live gruppesamtaler på Zoom hver fredag

Hver fredag  i 10 uker, møtes vi på Zoom, for live gruppecoaching. Om du ikke har mulighet til å delta live, kan du se opptak av samtalene i etterkant. Se datoer for vinterens kursrunde lenger ned på siden.

"...dette var så mye mer enn et businesskurs. Dette var både selvutvikling, menneskelighet og business samlet på ett sted."

- Aina Nesmoen/Hjertelosen (les hele Ainas tilbakemelding nederst på siden)

Hvordan kan et kurs i markedsføring endre deg som menneske?

Hør hva nydelige Linn fra @stemmeflyt.no har å si om sin opplevelse av å være med på Superfan.

 

Hva ER egentlig Superfan? Hva lærer du? 

 
På papiret er Superfan et 10 ukers live onlinekurs og gruppeprogram, i strategi for personlig merkevarebygging og markedsføring på sosiale medier. Men allikevel er Superfan så mye mer...

Superfan er ikke et vanlig markedsføringskurs. Det er nemlig ikke det du trenger. Og dessuten, det finnes allerede et hav av sånne "vanlige" markedsførings- og SoMe-kurs. Sånne der du lærer hashtagstrategi og kule Reels-overganger.

Ja, vi skal jobbe oss gjennom en del mer "tradisjonelle" temaer, som "visjon" og "misjon", "identitet" og "personlighet", det du trenger for å bygge et stødig personlig brand, og bli knallgod på å skrive virale tekster som treffer drømmekunden din rett i hjertet.

Men viktigst av alt, i Superfan skal vi også jobbe med å VÅGE. Du skal få verktøy og øvelser for å få i gang kreativiteten din, og ta knekken på perfeksjonismen. Og vi skal jobbe med nervesystemet ditt, sånn at du ikke lenger lar styggen på ryggen stoppe deg fra å møte opp som DEG, og dele tankene dine med verden.

Vi skal jobbe med de greiene det virkelig handler om, når du skal bygge et magnetisk personlig brand, og tiltrekke deg drømmekundene dine.

Hold kjeft og ta penga mine!

Helene tiltrakk seg flere kunder, og triplet omsetningen sin etter Superfan!

Helene Sunde fra @hormonellharmoni var allerede en erfaren gründer da hun meldte seg på Superfan. Hun hadde vært gjennom flere av temaene fra kurset før, men programmet førte allikevel til store endringer. Hør hva hun har å si i denne videoen.

 

«Superfan er ikke som alle andre kurs...

Anette får deg til å tenke, til å redefinere, gå utenfor boksen og ta action. Jeg utviklet både meg selv og firmaet mitt masse igjennom Superfan- kurset. Det jeg trodde før jeg startet, var ikke det jeg var når det var ferdig. Det tok egentlig en helt ny retning når jeg var med på dette kurset, noe som gjør at jeg har sluppet alt som jeg tidligere trodde jeg måtte. Dette kurset trenger alle 😍» - Linda Olsrud - @coachlindaolsrud

Noen vanlige bivirkninger av Superfan, sett hos tidligere deltakere:

 

✨ Du begynner å sette grenser, på ordentlig. Fordi du tar deg selv på alvor. I businessen din, men også som menneske.. i privatlivet ditt.

✨ Du begynner å tilgi deg selv for alle de fæle tingene du har fortalt deg selv opp gjennom åra.

✨ Du begynner å virkelig være DEG… med selvtillit. Ikke bare på SoMe eller i businessen. I livet ditt. Blant folk.

✨ Du begynner å akseptere ALLE sider av deg selv, og ser at de tingene du så på som svakheter, egentlig er styrker, og noe av det som gjør deg unik.

✨ Du innser hva det er du egentlig er her på jorda for å gjøre, du oppdager livsoppgaven din. Og begynner å ta det på alvor.

✨ Du innser at du er god nok. Akkurat sånn som du er. Og at en vilt suksessfull business er mulig for DEG.

✨ Du endrer hele synet ditt på hva markedsføring og salg egentlig er.

✨ Du begynner å våge. Sakte men sikkert. De tingene du ikke har våget før. Ikke bare i businessen.

✨ Du slutter å la perfeksjonismen stoppe deg fra å dele det du egentlig vil dele. Slutter å la det stoppe deg fra å tiltrekke deg de som VIRKELIG er dine folk.

✨ Du setter opp prisene dine. Og begynner å tjene mange penger, eller øker inntekten din betraktelig.

Det er ikke funnelen din det er noe gæærnt med. Antakeligvis. Eller at du må tweake enda litt mer på salgssiden din.

Eller bare skrive litt bedre subject-lines på nyhetsbrevene dine… Eller bare teste en ny strategi for engasjement på SoMe. Eller bedre hashtags! Antakeligvis😬

Sannheten er at det å selge noe er en sammensatt greie❤️ Men for veldig mange av problemene og spørsmålene du har…

…som for eksempel…

🌈 Hvordan får jeg solgt flere kurs?
🌈 Hvordan får jeg flere til å åpne nyhetsbrevene mine?
🌈 Hvordan får jeg mer engasjement på Instagram?
🌈 Hvordan får jeg flere til å høre på podcasten min?

Oooog mange andre spørsmål i samme gata, så er svaret enkelt🔥

Det handler om brandet ditt. (Og da mener jeg ikke hvilke farger og fonter du har valgt)

Brandet ditt, det er det folk sier om deg bak ryggen din, når du ikke er til stede. Det folk tenker om deg. Den plassen du har okkupert i huet til folk🦄

Om du har bygget et solid brand og tiltrukket deg superfans og det som virkelig er DINE folk, så kan du selge nesten hva som helst🔥

Så hva er løsninga?

Jo, jobb med å spisse budskapet ditt.

Vær tydelig på verdier og meninger.

Våg å være frastøtende på de som IKKE er dine folk.

Våg å mene noe!

Vis folka dine hvem du virkelig er.

La det store, dype HVORFORet ditt lede deg i alt du gjør.

Er du klar for å ta brandet og businessen din til neste nivå, begynne å virkelig tiltrekke deg drømmekundene, sånn at du kan tjene mange penger og forandre verden?

Jeg vil melde meg på!

«Superfan er et sjeldent kurs i merkevarebyggingsjungelen.

Man jobber på alle nivå, med hvem man er, hva man vil, hvorfor du vil og hvordan du vil. Og hele veien har du trygge, stødige og rause Anette Thaulow i ryggen. Det er ekte bra, rett og slett❤️» - Hedvig Karlsen - @hckarlsen

Detaljer for kursrunden våren 2024:

 

Alle gruppesamtaler holdes på Zoom fredager kl. 10-12. Opptak av gruppesamtalene lastes opp i kursportalen, om du ikke har mulighet til å være med live.

Datoer for gruppesamtalene:

 • 05.04.
 • 12.04.
 • 19.04.
 • 26.04.
 • 03.05.
 • 10.05.
 • 24.05.
 • 31.05.
 • 07.06.
 • 14.06.

Du får tilgang til de to første kursmodulene + bonuser, når du melder deg på, deretter slippes nytt kursinnhold hver fredag. Det er ingen krav om at man må ha sett kursvideoene før neste samtale, men det er en fordel.

Swipe gjennom bildene under, for å lese flere tidligere deltakeres erfaringer og prosesser gjennom Superfan-programmet.

En del av disse er ting deltakerne delte i kursgruppa, gjennom kurset, som jeg har fått lov til å dele anonymt.

Ofte stilte spørsmål

Betal én gang

9.000,-

 • 10 ukers live gruppeprogram og onlinekurs
 • Videoleksjoner i egen kursportal (Kajabi). Du får umiddelbart tilgang på de to første kursmodulene, deretter slippes nytt kursinnhold hver fredag gjennom programmet.
 • 10 gruppesamtaler på Zoom
 • Egen app der du også kan se/lytte til kursvideoene
 • "Livstidstilgang" til alt kursinnhold
 • Lukket kursgruppe på Facebook så lenge kurset varer
 • Tilgang til alle fremtidige oppdateringer av kurset
 • Bonus: Minikurs i visuell branding
 • Bonus: Masterclassen "Instagram back to basics"
DETTE VIL JEG HA!

Del opp betalingen

6 x 1500,-

 • 10 ukers live gruppeprogram og onlinekurs
 • Videoleksjoner i egen kursportal (Kajabi). Du får umiddelbart tilgang på de to første kursmodulene, deretter slippes nytt kursinnhold hver fredag gjennom programmet.
 • 10 gruppesamtaler på Zoom
 • Egen app der du også kan se/lytte til kursvideoene
 • "Livstidstilgang" til alt kursinnhold
 • Lukket kursgruppe på Facebook så lenge kurset varer
 • Tilgang til alle fremtidige oppdateringer av kurset
 • Bonus: Minikurs i visuell branding
 • Bonus: Masterclassen "Instagram back to basics"
DETTE VIL JEG HA!

Del opp betalingen

12 x 750,-

 • 10 ukers live gruppeprogram og onlinekurs
 • Videoleksjoner i egen kursportal (Kajabi). Du får umiddelbart tilgang på de to første kursmodulene, deretter slippes nytt kursinnhold hver fredag gjennom programmet.
 • 10 gruppesamtaler på Zoom
 • Egen app der du også kan se/lytte til kursvideoene
 • "Livstidstilgang" til alt kursinnhold
 • Lukket kursgruppe på Facebook så lenge kurset varer
 • Tilgang til alle fremtidige oppdateringer av kurset
 • Bonus: Minikurs i visuell branding
 • Bonus: Masterclassen "Instagram back to basics"
DETTE VIL JEG HA!

Hei, jeg heter Anette!

 

Jeg har over 10 års erfaring med kommunikasjon, tekst, design og sosiale medier (og musikk!). Høsten 2020 starta jeg for meg selv, og siden da har jeg hjulpet onlinegründere å bygge en business som fyller både hjertet og bankkontoen, ved hjelp av sosiale medier, og et magnetisk personlig brand.

Jeg brenner for at det skal være plass til ALLE i onlineuniverset, uansett hvordan hjernen din er skrudd sammen. Jeg er drittlei av eksperter og bransjeinfluensere som sier at du må passe inn i DERES boks for å lykkes.

Hurra for å leke, eksperimentere, stole på våre egne magefølelser, og finne den onlinebusinessmodellen som funker for DEG!

"Å delta på Superfan har vært livsendrende, og jeg vil dele med deg hvorfor...

 

Jeg var deltaker våren 2023 og det er en av de beste investeringene jeg har gjort for meg selv.

Det har vært en vannvittig vekst - både personlig og i min business. Anette har en unik evne til å vite akkurat hva du trenger å vite, trenger å gjøre, for å «slippe bremsen» og faktisk gå ut der å gjøre det som du alltid har drømt om.

Jeg følte meg stuck i business, overtenkte, overkompliserte, styrt av perfeksjonismen og flinkpikesyndromet, snakket ned meg selv, mm. Jeg klarte ikke produsere noe som helst - fordi jeg var mest opptatt av å sammenligne meg med andre og kopiere andre ENN å faktisk bli meg selv og gjøre MIN greie.

Og det er der Anette er MAGISK✨ Hun får fram DIN greie. Hun er svært tydelig på at det du sitter på, din kompetanse, dine erfaringer, din personlighet, etc. Det er BRA NOK!

Hun hjelper deg med å skrelle vekk det som er ubetydelig for å få på plass det som er viktig i business: Hva er din Brand og hvordan bli tydelig og synlig i din markedsføring🔥

Nå er jeg på et helt annet sted - personlig og i business - og skal ta Superfan på nytt! Grunnen for at jeg skal ta det på nytt er at jeg nå har et helt nytt ståsted og jeg er klar for ytterlig vekst. Jeg har satt meg nye mål - og jeg vet at stegene i Superfan vil ta meg helt fram til mål. Og kanskje når jeg kommer dit, er jeg klar for 3.runde😎

Personlig vekst og vekst i business er ferskvare. De er dynamiske. Du er nødt til å gjøre endringer underveis og faktisk prøve å gjøre - lære av det - og så endre ting som ikke funker. Du må legge perfeksjonismen på hylla, dele dritten din, og være deg selv. Verden trenger deg som du er🔥 Du trenger ikke være en GURU før du starter din business. Det har jeg lært av Anette. For å komme dit du ønsker - så må du jobbe med det indre. Og det guider Anette deg trygt igjennom. Og jeg sier trygt, fordi personlig vekst krever at man går igjennom «the bad and the ugly» for å finne «gullet»⭐️

Du trenger ikke ha alle svarene på forhånd. Det du trenger er: SUPERFAN🔥

✨Hilsen meget fornøyd deltaker våren 2023✨"
- Cathrine Klæboe, coach og gründer av Selfcare Club

For Aina ble Superfan en helende prosess

 

«For meg var Superfan helende, fordi du er utrolig flink til å lage et trygt rom.

Det å starte business, det er en lang prosess. Det er ikke gjort på 6 uker, sånn som Norges største business-mentor mener og lovte. Det er bare bullshit. Det lærte jeg the hard way.

Det er så viktig å bli tatt på alvor. At man har mulighet til å diskutere, snakke med likesinnede, tenke høyt, reflektere. Det gav du mulighet til i Superfan-kurset. Det at vi kunne sitte i en trygg gruppe og le og gråte sammen, dele erfaringer, var gull verdt. Det var helende for meg.

Du gav rom for oss, og du har en undervisningsmåte som setter i gang refleksjoner, og det liker jeg så godt. Du stiller spørsmål som virkelig går i dybden. Og jeg ble helt satt ut av det første spørsmålet ditt, om ditt indre barn. Da forsto jeg at dette var så mye mer enn et businesskurs. Dette var både selvutvikling, menneskelighet og business samlet på ett sted.

Du stilte veldig konkrete spørsmål, som vi fikk god tid til å reflektere rundt.

Det som har endret seg for meg etter Superfan, det er at du har gitt med selvtillit og tro på at jeg kan! Jeg har hele tiden vært sånn at jeg har så lyst til å gjøre det og det, men det har bare blitt med praten. Men du går fra ord til handling. Du gav meg selvtillit til å tenke at jeg faktisk kan få til dette her! Og det gjør du på den måten du coacher. Du styrker oss innenfra. Og du heier og støtter underveis, det liker jeg veldig godt.» - Aina Nesmoen/Hjertelosen

Påmeldingen til Superfan er nå stengt. Neste runde blir høsten 2024.

Sett deg på ventelista ved å legge igjen navn og epost under, så får du beskjed når påmeldingen åpner.

Ved å registrere deg, bekrefter du at du har lest og akseptert personvernerklæringen.

Du takker også ja til å motta mailer og nyhetsbrev fra meg, Anette Thaulow. Jeg sender ikke spam, og du kan melde deg av når du vil.