30 idéer til innhold på sosiale medier, som du kan bruke igjen og igjen!

Bygger du personlig merkevare? Her er en GRATIS pdf, med  idéer til innhold som vil gjøre følgerne dine til superfans… (som ALDRI kunne vært skrevet av en robot!)🔥

Menneskeligheten din og personligheten din er edgen din! Esset i ermet ditt. Og derfor er dette idéer og spørsmål som vil få fram nettop det.

Legg inn navn og epost, så dumper pdf'en straks ned i innboksen din!

Ved å legge igjen navn og epost, bekrefter du at du har lest og akseptert personvernerklæringen.

Du takker også ja til å motta mailer og nyhetsbrev fra meg, Anette Thaulow. Jeg sender ikke spam, og du kan melde deg av når du vil.

Hei, jeg heter Anette!

Jeg har over 10 års erfaring med kommunikasjon, tekst, design og sosiale medier (og musikk!). Høsten 2020 starta jeg for meg selv, og siden da har jeg hjulpet onlinegründere å bygge en business som fyller både hjertet og bankkontoen, ved hjelp av sosiale medier, og et magnetisk personlig brand.

Jeg brenner for at det skal være plass til ALLE i onlineuniverset, uansett hvordan hjernen din er skrudd sammen. Jeg er drittlei av eksperter og bransjeinfluensere som sier at du må passe inn i DERES boks for å lykkes.

Hurra for å leke, eksperimentere, stole på våre egne magefølelser, og finne den onlinebusinessmodellen som funker for DEG!