Rebel Society - betal årlig

Digitalt mastermind-medlemskap for annerledeshuer som vil forandre verden.

For deg som allerede driver online business, og ønsker hjelp til å skalere, salg, lansering, vekst og videreutvikling.

Vil du heller betale månedlig? Klikk deg inn her.

Dette får du, sånn helt konkret:

 • To mastermind-møter i måneden, et på kveldstid og et på dagtid
 • Mulighet for privat, 1-til-1 mentoring, gjennom kontortid på Voxer en gang i måneden
 • Live masterclasses, minikurs og challenges, med fokus på markedsføring, salg og lansering, mindset og strategi for å bygge DIN online business
 • Et fantastisk gründerfelleskap i en lukket Facebook-gruppe, og en unik mulighet til både å lære av hverandre, og kjenne at man virkelig er en del av et online community med likesinnede

Du får også tilgang på et stort kursarkiv, med kursinnhold fra de tidligere medlemsportalene "Unicorn Business Club" og "Queen of ads". Her finner du flere masterclasses, workshops og kurs om temaer relatert til markedsføring, annonsering, funnels, freebies, lansering, mindsett, m.m. 

Årlig pris: 4990,- kr.

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Kjøps- og medlemsvilkår - Rebel Society - digital mastermind

 

1. Innledning:

Disse vilkårene gjelder ditt medlemskap i Rebel Society.

Rebel Society er et medlemsskap, et abonnement på kursinnhold om temaer knyttet til markedsføring i sosiale medier og forretningsutvikling.

Formålet med denne avtalen er å skape trygge og klare rammer, minske sjansen for eventuelle misforståelser, legge grunnlaget for et godt samarbeid, og sikre at handelen skjer i overensstemmelse med gjeldende lovgivning - herunder forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e-handelsloven. Vilkårene i denne avtalen medfører ingen innskrenkning av dine lovbestemte rettigheter, men er ment å framheve de rettighetene og pliktene som er viktigst i forbindelse med kjøpet ditt.

Avtalen vår består av disse vilkårene, samt andre opplysninger du har fått ved bestilling. Alt annet dekkes av de lovene som til enhver tid er gjeldende. 

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til det som står i dette dokumentet, ber jeg deg om å kontakte meg på [email protected].

Kjøp av dette medlemsskapet regnes som en bekreftelse på at du har lest, forstått og akseptert disse vilkårene.

 

2. Avtalens parter:

Selger er Anette Thaulow
c/o Anette Maria Thaulow
Halfdan Wilhelmsens alle 18
3116 TØNSBERG
Telefon: 924 35 269
E-postadresse: [email protected]
Org.nr.: NO 925 737 038 

Kjøper er deg, du som kjøper medlemskap i Rebel Society.

  

3. Selve medlemskapet:

Kjøp av dette medlemskapet inkluderer

 • To mastermind-møter i måneden, et på kveldstid og et på dagtid
 • Kontortid på Voxer en gang i måneden
 • Live masterclasses, minikurs og challenges, med fokus på markedsføring, salg og lansering, mindset og strategi
 • Lukket kursgruppe på Facebook
 • Mulighet for å få tilbakemelding på tekster, landingssider, salgssider, nettsider, m.m. i Facebook-gruppa
 • Du får også tilgang på et stort kursarkiv, med kursinnhold fra de tidligere medlemsportalene "Unicorn Business Club" og "Queen of ads". Her finner du flere masterclasses, workshops og kurs om temaer relatert til markedsføring, annonsering, funnels, freebies, lansering, mindsett, m.m. 
 • Tilgang til alt kursmaterialet i egen kursportal (Kajabi), så lenge du forblir medlem


  Medlemsportaler er levende produkter, og jeg forbeholder meg retten til å endre på medlemsportalens struktur og innhold som jeg vil. Det betyr at innhold kan legges til, endres eller fjernes uten varsel etter hvert som produktet utvikler seg. 

 

4. Ansvar:

Jeg forplikter meg til å levere innhold og andre tjenester som beskrevet i punkt 3.

Verken jeg eller teamet mitt påtar seg ansvar for hvorvidt du lykkes på noen områder av din forretningsdrift. 

Kjøper forplikter seg til å følge vilkårene i denne avtalen, og reglene i Facebookgruppa.

 

5. Kommunikasjon og medlemsdialog:

Det er viktig at du melder deg inn i Facebook-gruppa, da all informasjon om nytt kursinnhold, mastermind-møter, masterclasses, kontortid på Voxer, osv. vil bli gitt her.

Rebel Society har også en egen Google-kalender med oversikt over planlagte aktiviteter. Link til kalenderen finner du inne i kursportalen og i Facebook-gruppa.

I utgangspunktet vil kommunikasjon med meg skje på epost eller i Facebookgruppa, med mindre annet er avtalt (f. eks. vil kontortid på Voxer selvfølgelig skje på Voxer). Henvendelser besvarer jeg innenfor min normale arbeidstid i ukedager, som er fra kl 10:00 til 16:00. Jeg har små barn og en arbeidshverdag som kan være både travel og uforutsigbar, og jeg trenger derfor forståelse for at jeg ikke alltid kan svare øyeblikkelig. Jeg håper samtidig på din tillit til at jeg prioriterer henvendelser fra mine kunder så høyt jeg kan. 

 

6. Betaling, Angrerett og Garanti:

Prisen for nye medlemmer kan og vil endres, men dette vil ikke ha noen effekt på den prisen eksisterende kunder betaler. Med andre ord vil en kunde som kjøper medlemskap til kr 799,- fortsette å betale den prisen helt til de melder seg ut.

Returnerende kunder betaler den prisen som til enhver tid er oppgitt på salgssiden. En utmelding kan altså bety at du sier fra deg retten til å betale en priviligert pris.

Betaling skjer via bankkort eller kredittkort ved innmelding. Kvittering tilsendes fra min betalingsleverandør Stripe. Jeg aksepterer Visa og MasterCard gjennom Stripe og Kajabi. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre.

Ved kjøp av ett års medlemskap gjelder normal angrerett og 14 dagers angrefrist. Kunder som angrer innen fristen, uansett grunn, får 100% refusjon.

Ved løpende medlemskap har du i utgangspunktet ingen angrerett, men heller ingen bindingstid. Husk at månedlig betaling trekkes på samme dag som du først kjøpte medlemskap. Med andre ord vil en kunde som kjøper kurs 3. mai bli belastet på nytt 3. juni.

 

7. Betingelser for bruk:

Alt innhold i portalen er beskyttet av opphavsrett. Kjøper kan ikke bruke bilder, design, opptak eller noen deler av produktet på en måte som krenker mine rettigheter, eller som ikke er godkjent av meg.

Allment tilgjengelig informasjon står kjøper fritt til å dele videre.

Dette produktet er til personlig bruk. Det vil si at det ikke er lov å dele påloggingsinformasjon eller innhold med andre.

En regel som er særlig viktig for meg er at gruppemedlemmenes ytringer og personlige detaljer ikke deles utenfor gruppa, for eksempel via skjermdumper eller lignende, uten tydelig tillatelse. Brudd på denne regelen vil kunne medføre utestengelse fra kursinnholdet og/eller Facebookgruppa.

Jeg forventer at folk behandler hverandre med respekt i Facebook-gruppa (ikke vær et troll!), og ikke kommer med diskrimenerende og hatefulle ytringer. Jeg forbeholder meg retten til etter egen diskresjon å utestenge medlemmer fra både Facebook-gruppa og kursportalen dersom de skaper kvalm, bryter regler og sprer hat, rasisme eller annen trakassering.

 

8. Utsettelse og Avlysning:

Jeg forbeholder meg retten til å avlyse eller utsette planlagte eller fastsatte aktiviteter som følge av årsaker som er utenfor min kontroll, og som det ikke er rimelig å forvente at jeg kunne forutsett.

 

9. Utmelding av medlemsportalen

Ved månedlig medlemskap kan du melde deg ut når som helst, og vil da beholde tilgangen til kursportalen og alt innholdet inntil perioden du har betalt for, er omme.

Du har selv ansvar for å avslutte abonnementet ditt inne i kursportalen. Det gjør du ved å gå inn på din profil og klikke på "innstillinger" inne i kursportalen i Kajabi. I kursportalen finner du også en detaljert oppskrift på hvordan du avslutter abonnementet. Ved vansker kan du sende en e-post til [email protected], men da må det påberegnes noe forsinkelse.

 

10. Endringer:

Disse vilkårene kan bli endret fra tid til annen. Den seneste versjonen er alltid den gjeldende, og vil finnes på min salgsside. 

 

11. Konfliktløsning:

Jeg er opptatt av at kundene mine skal være fornøyd med det jeg leverer. Om du av noen grunn er misfornøyd, ber jeg om at du sier fra så snart som mulig.

Disse vilkårene og alle spørsmål vedrørende medlemskap reguleres av norsk rett.

Ved enhver tvist vedrørende vilkårene eller brudd på vilkårene, oppsigelse eller ugyldighet av vilkårene eller andre spørsmål knyttet til programmet, forplikter partene seg til å forsøke å løse på laveste mulige nivå mellom seg. Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten.

 

Kontakt:

Anette Maria Thaulow

Halfdan Wilhelmsesns alle 18, 3116 Tønsberg

Tlf: 924 35 269

Epost: [email protected]

 

Sist endret: 13.11.2023