Når du melder deg på Visuell Boost 365 hos Karina Lange, via min link, får du en 60 minutters strategisamtale med meg!

 

Jeg vil melde meg på!

Dette har vært min største og beste investering i businessen... For meg har det betydd en dyp og stor level-up for både mindset, selvfølelse og brand🔥

 

Har du sett hvor magiske mine brandbilder er? Hvordan de virkelig fanger essensen av det jeg vil formidle med brandet mitt?

Bildene er selvfølgelig tatt av Karina lange, Norges dyktigste og mest geniale brandfotograf.

Og hele to ganger, har jeg investert i fotoshoot med henne. Den første var en gigainvestering på det tidspunktet. Vi hadde 6 timer sammen, en hel dag.

Og den andre er hennes Visuell Boost 365, som hun promoterer i disse dager. Og som er et helt bananas tilbud!! (Altså LØP og kjøp!)

Jeg pleier å si at fotoshoot med Karina betyr mer enn bare gode bilder✨ Karina er en slags magisk fotocoach. Og det å bli sett gjennom kameralinsa hennes, det gjør noe med deg🔥

Det er ingen tvil om at det å ha gode brandbilder er viktig! Det skaper en rød tråd i det visuelle du deler, på en helt annen måte enn noe stock-foto noen gang kan gjøre…

Men allikevel, det å ha en fotoshoot med Karina, det gjør også noe annet… Det er en slags level up. Både som brand og business, men også som menneske.

Alt blir virkelig. DU er en personlig merkevare. En ekte business. En power-dame.

Det er en sånn følelse av at «I’m stepping into my power»🔥For å si det på godt norsk.

Så når Karina spurte meg om jeg ville være hennes affiliate, så ropte jeg JAAAA, omtrent før hun var ferdig med å snakke🥰 Assa, jeg promoterer allerede Karina til alle jeg kjenner😂 Men nå kommer jeg altså til å tjene en liten prosent på det i tillegg. No brainer!

Og nå har jeg vridd hjernen min, og funnet ut at jeg vil gi deg en bonus, om du signer opp med Karina, via min affiliate-link: Du får en gratis 60 minutters brandstrategi-samtale.

Sånn at du VIRKELIG kan naile det uttrykket du ønsker å ha på bildene dine. Finne det du virkelig vil si og formidle med brandet ditt.

Meld deg på hos Karina via linken på denne siden, også sender du meg bare en DM på Instagram (@anettethaulow.no), eller mail til [email protected] etterpå. Så avtaler vi samtalen vår!

Og om du lurer på om dette er noe for deg, eller har andre spørsmål… ikke nøl med å sende meg en melding!

PS. Tilbudet fra Karina er altså Visuell Boost 365, der du får 4 fotoshoots fordelt på et år, og 10 bilder HVER måned, for bare 2700 kr. pr. mnd. (ekskl. mva). Som affiliate for Karina får jeg 15% kommisjon.

Det er HELT bananas! Men prisen gå opp midnatt torsdag 4. mai, så få ut fingern!

Jeg er klar!!